Projecten


De projecten die de afgelopen jaren door Monviso werden uitgevoerd, zijn erg divers. Op deze pagina worden een aantal interessante opdrachten uitgelicht.

Jumbo Pick Up Point

Monviso Vastgoed is in opdracht van supermarktketen Jumbo op zoek gegaan naar PUP-locaties in Zuid- en Noord-Holland. In Oostzaan is een geschikte locatie gevonden op bedrijventerrein Bombraak. Na aankoop van de grond heeft Monviso  hier de ontwikkeling, vergunningaanvraag en bouwdirectie van een Pick Up Point voor Jumbo tot aan de oplevering verzorgd.

 

 

Meer informatie >>

WEST END : 28 vrije sector huurwoningen en commerciële plint

In Amsterdam ontwikkelt Monviso Vastgoed in samenwerking met Stadsproject bv de voormalige bioscoop aan de Jan Evertsenstraat 18 in Amsterdam.  De bouwvergunning is verkregen en de bouw is gestart. Oplevering december 2022.

Voor verhuur commerciële plint zie Funda in business  

Voor verhuur appartementen zie Funda

 

 

Meer informatie >>

Historisch bankgebouw Amsterdam

Het voormalige bevolkingsregister aan de Herengracht 531-537 te Amsterdam werd verbouwd tot een kantoorpand van 6000 m2 met parkeergelegenheid voor een private bank.

 

 

 

                                                                                                                                                      Meer informatie >> 

 

Unieke woonkavels in Zwammerdam

Midden in het Groene Hart, met uitstekende uitvalswegen in de richting Amsterdam/Schiphol, Leiden/Den Haag en Utrecht, biedt Monviso Vastgoed een ruime woonkavels aan. U heeft de volledige vrijheid om hier uw eigen droomwoning te realiseren. Het bestemmingsplan is reeds goedgekeurd en de grond heeft woonbestemming.

 

Meer informatie >>