Over ons


Monviso Vastgoed

Monviso Vastgoed is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar. Flexibel en daarom bewust klein, met veel ervaring én vernieuwend elan. Monviso houdt van moeilijke projecten en werkt daarbij graag op een open, creatieve en lerende manier samen met anderen die bij het project betrokken zijn. 

We richten ons op gebouwen en gebieden die een verschil kunnen maken voor een vitale en aantrekkelijke omgeving. Bekijk onze projecten op deze website. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Renze Schram

Met een brede ervaring in tal van complexe projecten - van gebiedsontwikkeling, woning-bouw tot infrastructuur - wordt zijn werk gekenmerkt door inventiviteit, betrouwbaarheid en technisch inzicht. Renze Schram is naast een inspirerende projectontwikkelaar ook een praktische analyticus en (interim)manager. Begaan met herbestemming en hergebruik, brengen zijn gebiedsscans de potenties van een gebied innoverend en tegelijk realistisch in beeld.

 

Paul Smits

Paul Smits is als commercieel directeur van Monviso Vastgoed verantwoordelijk voor de verwerving van nieuwe projecten en de verkoop van gerealiseerde projecten. Zijn hart ligt bij natuur en landschap, waar hij zich ook wil onderscheiden. Met jaren van ervaring bij Ahold en Multi Vastgoed is hij sinds de oprichting in 2008  commercieel directeur van Monviso. Menselijk én commercieel: volgens Paul kunnen tal van belangen en tegenspraken met een inventieve blik juist leiden tot succes voor meerdere partijen.